TGB'liler KHK buluşmalarını deşifre etti: Hain FETÖ, işbirlikçi CHP

CHP'nin KHK buluşmalarına büyük tepki: PKK ve FETÖ'yü kurtaramayacaksınız. ‘KHK Mağdurları ile Buluşuyoruz' adı altında toplantılar düzenleyen CHP'ye Türkiye Gençlik Birliği üyeleri “Hain FETÖ işbirlikçi CHP” sloganlarıyla tepki gösterdi.

CHP'nin "KHK Mağdurlarıyla Buluşuyoruz" adı altında düzenlediği toplantılara Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri kitlesel basın açıklamalarıyla tepki gösterdi. İlk olarak Diyarbakır'da yapılan toplantının ardından önceki gün Konya'da dün de Kayseri'de gösteriler düzenledi.

Kayseri'deki toplantıya CHP'nin 2 genel başkan yardımcısı ve 3 milletvekili katıldı.

TGB'liler CHP'nin KHK buluşmalarını protesto ediyor.

35 İLDE TOPLANTI YAPILACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ve PKK iltisakı sebebiyle ihraç edilen 104 bin kamu görevlisine yeniden görevlerine dönme sözü vermişti. CHP şimdi de 35 ilde "KHK Mağdurları ile Buluşuyoruz" etkinlikleri başlattı. Kayseri'de düzenlenen toplantıda Ankara milletvekili Yıldırım Kaya, İstanbul milletvekili, Turan Aydogan, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, KHK'lılarla dayanışma sözü verdi. TGB'liler, Konya'daki gösteride Türkiye'nin FETÖ ve PKK'ya karşı verdiği mücadeleye değinerek bu buluşmaların ABD'ye hizmet ettiğini vurguladılar. Dün de Kayseri'deki buluşmayı protesto eden TGB'liler "Hain FETÖ, işbirlikçi CHP" şeklinde sloganlar attılar.