Teselli ikramiyesi 2021 ne kadar kaç TL? Milli Piyango teselli 2021 ikramiyesi kaç kişiye verildi?

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde milyonlarca TL ikramiye dağatıldı. Teselli ikramiyesi de bunlardan birisi oldu. Milli Piyango çekiliş sonuçları nihayet belli oldu. Peki, Teselli İkramiyesi nedir, ne kadar? Milli Piyango Teselli İkramiyesi 2021 kaç TL? Milli Piyango 2021 yılbaşı çekilişine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Milli Piyango çekiş sonuçları açıklandı. Büyük bir heyecanla beklenen yeni yıl çekilişinde büyük ikramiye tam olarak 100 milyon TL olarak belirlendi. Farklı sayıda ve oranda birçok ikramiyenin dağıtılacağı Milli Piyango 2021 yılbaşı özel çekiliş sonuçları yayınlandı. Peki, Teselli İkramiyesi nedir, ne kadar? Milli Piyango Teselli İkramiyesi 2021 kaç TL? İşte tüm merak edilenler..  

TESELLİ İKRAMİYESİ 2021 NE KADAR?

Kategorilere göre 2021 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için belirlenen tüm ikramiye miktarları belli oldu.

Bu yıl 63 kişiye Teselli İkramiyesi verildi. Toplam ödül 6 milyon 300 bin oldu. Ödül kişi başı 100.000 olarak dağıtılacak.

10 MİLYON TL İKRAMİYE KAZANAN NUMARALAR

3813252

8216776

AMORTİLER 0 VE 5 OLDU

Yılbaşı ikramiyesinde bu yılki amorti numaraları 0 ve 5 oldu. Milli Piyangonun 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde ikramiyeyi kazanan numara da belli oldu.

MİLLİ PİYANGO OYNAMANIN KURALLARI NELER?

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılıyor; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılıyor.

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyango'da iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor.

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiyedir. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Milli Piyango teselli ikramiyesi nereden alınır? Yılbaşı ikramiyeleri 2021 nereden alınır?