Terör örgütü DEAŞ'tan eşi görülmemiş vahşet: Bebeği pişirip yediler...

DEAŞ'ın Irak'taki Ezidilere uyguladığı vahşetin her geçen gün yeni kanıtları ortaya çıkıyor. Korkunç iddialar Iraklı milletvekili Vian Dakhill tarafından ortaya atıldı.

1

Bir televizyon programına katılan Dakhill, DEAŞ'tan kurtulan Ezidilerin kendisine anlattığı korkunç olayı paylaştı.   Dakhill, terör örgütü tarafından seks kölesi yapılan Ezidi bir kadının günlerce bir bodrumda aç ve susuz olarak bırakıldığını söylüyor.  Ancak dehşete düşüren detaylar bundan sonra başlıyor.

 Tutsak kadının 1 yaşındaki bebeği, DEAŞ militanları tarafından kadının haberi olmadan öldürülüyor.  Dakhill, öldürülen bebeğin militanlar tarafından pişirilerek aç bırakılan kadına yedirildiğini söylüyor.  

Teröristler daha sonra ise kadına kendi çocuğunu yediğini söylerek işkence ediyor.  Dakhill, 10 yaşındaki bir kız çocuğunun da ailesinin gözleri önünde tecavüz edildikten sonra katledildiğini anlatıyor.  

Terör örgütü DEAŞ'ın Irak'ta katliamlarını sürdürdüğü 2014 ve 2015 yılları arasında binlerce Ezidi örgüt tarafından köleleştirilmiş, kaçabilenler ise Türkiye'nin de aralarında bulunduğu çeşitli ülkelere göç etmişti.