Temizliğe çağırdı 6 parçaya böldü

İstanbul'da 20 gündür kayıp olan Erva Raziye Asar'ı en son internet uygulaması üzerinden temizliğe çağıran Fethi D., gözaltına alındı. Şüphelinin tartıştığı kızı boğarak öldürüp 6 parçaya böldükten sonra inşaat kuyusuna attığı ortaya çıktı.

HABER MERKEZİ

İstanbul Beylikdüzü'nde kan donduran bir cinayet İşlendi.

20 Haziran'da "Temizliğe gidiyorum" diyerek evden çıkan Erva Raziye Asar (21), geri dönmedi; aile polise başvurdu. Polis, ekipleri kızın internet uygulaması üzerinden çağrıldığı konumu tespit etti.

POŞETLERLE TAŞIMIŞ

En son Sahil Mahallesi Hürriyet Bulvarı'nda görülen Asar'ın Fethi D.'nin (43) evine gittiği saptandı. Gözaltına alınan şüpheli önce suçunu inkâr etti; sonra itiraflarda bulundu.Kendini kadın olarak tanıttığını ve internet üzerinden evini temizletmek için anlaştığı kızla arasında tartışma çıktığını belirten Fethi D., "Boğarak öldürdüm. Sonra da baş, kol, gövde ve bacaklarını parçalara ayırdım" dedi. Caninin ekmek bıçağıyla 6 parçaya böldüğü cesedi çöp poşetlerine koyduğu; bir inşaat alanındaki boşluğa attığı öğrenildi. Fethi D.'nin gösterdiği yerde bulanan ceset parçaları, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Samsun Atakum'da da 9 Temmuz'da evini temizlemesi için çağırdığı F.G. adlı kadına cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen İlhan K. tutuklanmıştı.

MARKETİN DOLABINDA SAKLAMIŞ

Fethi D.'nin ceset parçalarını güvenlik olarak çalıştığı marketin buzdolabında sakladığı; çalışanların şüphelenmesi üzerine ertesi gün bir inşaattaki kuyuya attığı ortaya çıktı.

İLK CİNAYETİ DEĞİL

Fethi D.'nin 2007 yılında işlediği bir cinayetten dolayı cezaevine girdiği; 2021 yılında denetimli serbestlikle cezaevinden çıktığı öğrenildi.