Teknofest ziyaret saatleri nasıl? Teknofest 2021 etkinlik takvimi!

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali bu yıl dördüncü kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. TEKNOFEST 2021 bu yıl 21 Eylül - 26 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılmak isteyen tüm vatandaşlar Teknofest 2021 etkinlik takvimi nasıl? Teknofest kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm detaylar...

Her yıl düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali bu ayıl 21-26 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde, Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali yıl dördüncü kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. İşte Teknofest 2021 etkinlik takvimi..

TEKNOFEST ZİYARET SAATLERİ NASIL?

Teknofest 21 Eylül ile 26 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. Teknofest 09.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

TEKNOFEST 2021 giriş ücreti ne kadar? TEKNOFEST giriş ücreti var mı, ücretsiz mi?

TEKNOFEST GİRİŞ ÜCRETİ VAR MI?

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kapsamında düzenlenen gösteriler, aktiviteler ve seminerlere katılım ve Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi'ni ziyaret ücretsiz olup herkese açıktır.

TEKNOFEST'E NASIL GİDİLİR?

Teknofest'e ulaşımda metrolar bakım nedeniyle festival alanına kadar gelmezken, etkinlik alanına ring seferleri düzenleniyor. Şirinevler Metro İstasyonu, Kuleli Metrobüs İstasyonu, Yeşilyurt Tren İstasyonu'ndan 6 gün boyunca gün boyu ring seferleri hareket edecek.

TEKNOFEST'E GİRİŞ KAYDI ZORUNLU MU?

Festivali ziyaret etmek isteyenlerin TEKNOFEST'in web sitesi üzerinden online kayıt yaptırması ve kayıt sırasında HES Kodu ile birlikte istenen bilgileri girmeleri gerekiyor.

Kovid-19 aşısı olmamış ve/veya tek doz aşı olmuş kişilerden ise alana giriş yapmadan önceki son 48 saatte yapılmış, negatif sonuçlu PCR testi istenecek.

TEKNOFEST 2021 ETKİNLİK TAKVİMİ!