Tek kollu canavar!

Cezaevinden izinli çıkan Mehmet Ali Elbeli, iple bağladığı eşi Müge Elbeli'yi kabloyla dövüp bıçaklayarak öldürdü. Sağ kolu alçıda olan cani, cinayeti tek başına işlediğini öne sürerken kaçmasına yardım eden üç arkadaşı da gözaltına alındı.

DHA - İHA

Denizli Tavas'ta 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Mehmet Ali Elbeli (37) eşinin yaralı olduğunu söyledi. İhbar üzerine Karahisar Mahallesi'ndeki müstakil eve giden jandarma ve sağlık ekipleri, 3 çocuk annesi Müge Elbeli'yi salonda ölü buldu. Vücudunda darp ve yara izleri bulunan kadının cesedi, morga kaldırıldı.

KONTROL İÇİN DÖNDÜLER

Şüpheli koca Mehmet Ali Elbeli'nin ihbar sonrası aynı mahalledeki arkadaşı S.S.'nin evine gittiği; yanlarına A.K. ve F.Y. de alıp kontrol için otomobille sokağa döndükleri saptandı. Evin önündeki kalabalığı görünce otomobille kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. 10 gün önce açık cezaevinden izinli çıktığı tespit edilen koca Mehmet Ali Elbeli evine yakın bir noktada dolaşırken yakalandı. Diğer 3 şüpheli ise 2 ayrı noktada gözaltına alındı.

ÇOCUKLAR EVDE DEĞİLDİ

Cezaevinden çıktıktan bir gün sonra düşünce sağ solu alçıya alınan cani koca, tutukluyken karısının uyuşturucuya başladığını; kendisini aldattığından şüphelendiği için de cinayeti tek başına işlediğini söyledi. Katil zanlısı, tek koluyla eşini iple bağladıktan sonra kabloyla dövdüğünü; sonra da defalarca bıçakladığını anlattı. Cinayet anında çiftin çocuklarının bir yakınlarının yanında oldukları öğrenildi.

KATİLİNİN HAPİSTEN ÇIKIŞINI KUTLAMIŞ

İşkenceyle öldürülen Müge Elbeli'nin cezaevinden izinli çıkan kocası için 22 Temmuz'da sosyal medya hesabından "Bugün hasret son buluyor. Müge'nin Malisi geliyor" ifadesini kullandığı; ayrıca 'mutlu hissediyor' bildirimi yaptığı ortaya çıktı.