TBMM koridorunda koruyucu melek

AK Parti İstanbul Milletvekili Seda Görür Bölük, 16 yıllık evlat hasretinden sonra bir bebeğe koruyucu anne oldu. Çocuğunu kalpten doğurduğunu söyleyen Bölük, ailelere bir de çağrıda bulundu: “Bu kararı almayı düşünen varsa bir dakika bile tereddüt etmesin.”

AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın 'Gönül Elçileri' projesiyle her geçen gün artan koruyucu ailelerin arasına AK Parti İstanbul Milletvekili Seda Görür Bölük de katıldı. Koruyucu aile sisteminin güçlendirilmesiyle ilgili katıldığı çalıştayın ardından konuşan Bölük, çocuk sahibi olmak için 16 yıl tedavi gördüğünü; daha sonra eşiyle bir bebeğe koruyucu aile olmaya karar verdiklerini söyledi. Bebeğini kalpten doğurduğunu belirten milletvekili, "Dişlerini beraber çıkarttığımız, yürüdüğümüz bir bebeğim var" ifadesini kullandı.

'EVE GELDİĞİ GÜN BAYRAMIMIZDI'

TBMM'deki bazı çalışmalara çocuğuyla katılan Bölük, "İlk adımlarını Meclis koridorlarında attı" dedi. AK Partili vekil, koruyucu aile olmayı düşünenlere de şöyle seslendi: "Bu kararı almayı düşünen varsa bir dakika bile tereddüt etmesin. Normal bir ebeveynin yaşadığı ne varsa aynı şeyleri yaşıyoruz. Bir süre sonra hareketleri, görüntüsü size benziyor. Çocuğumun eve geldiği gün bizim bayramımızdı."