Tan Sağtürk ve Tamer Karadağlı TBMM bütçe görüşmelerini takip ettiler!

TBMM Genel Kurulu'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçelerinin görüşmeleri başladı. Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, bütçe görüşmelerini TBMM'de yakından takip ettiler.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca başkanlığında toplandı. Genel Kurul'da Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçelerinin görüşmeleri başladı. Bütçe görüşmelerine Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı da katıldı. Tan Sağtürk ve Tamer Karadağlı, bütçe görüşmelerini yakından takip ettiler.

Tiyatro sanatçısı ve aktör Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü görevine 11 Ağustos 2023 tarihinde, balet ve eğitmen Tan Sağtürk de Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni görevine 15 Eylül 2023 tarihinde atanmıştı.