19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? Tam Kapanma uzayacak mı? Süleyman Soylu açıkladı!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 17 günlük tam kapanma sürecine giren ülkemiz salgınla mücadeleyi tüm kararlılığıyla sürdürüyor. Son dönemde ''19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı olacak mı?'' sorusu sosyal medyada tartışılmaya başlandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 24 TV Özel Programı'nda Belkıs Kılıçkaya, Murat Çiçek ve Mustafa Kartoğlu'nun sorularını yanıtladı. Son dönemin tartışılan konuları arasında yer alan tam kapanma süresi uzayacak mı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 6 Mayıs Perşembe akşamı 24 TV Özel Programı'nın konuğu oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 24 TV'de, Belkıs Kılıçkaya moderatörlüğünde, 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu'nun sorularını yanıtladı. 17 günlük tam kapanma süreciyle ilgili son dönemde ortaya birçok iddia atılmıştı. Peki, Tam kapanma uzayacak mı? Yeni kısıtlamalar gelecek mi?

SÜLEYMAN SOYLU TÜM MERAK EDİLENLERİ CEVAPLIYOR

Belkıs Kılıçkaya moderatörlüğünde, 24 Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu sordu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yanıtladı.

TAM KAPANMA UZAYACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada 19 Mayıs resmi tatili nedeniyle tam kapanma sürecinin 1 hafta daha uzayacağı ve 19 Mayıs'ı da kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması olacağı iddiaları gündeme geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu 19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı olacağına yönelik iddialarla ilgili "Henüz buna yönelik bir değerlendirmemiz yok. Ama bugünlük yok. Bu dönem dinamik bir dönem." dedi.

19 MAYIS'TA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

19 Mayıs Çarşamba günü sokağa çıkma kısıtlaması olacağı iddia edilmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı ile ilgili bir değerlendirmenin olmadığını ifade etti.