ŞOK açılış kapanış saatleri ne zaman? Tam kapanma sürecinde ŞOK saat kaçta açılıyor/kaçta kapanıyor?

ŞOK marketlerin açılış ve kapanış saatleri tam kapanma süreciyle birlikte merak konusu oldu. Tam kapanma ile birlikte ŞOK marketlerde hafta içi/hafta sonu mesai saatlerinde değişiklik yapılacak. Şok market ile ilgili merak edilen tüm detayları, çalışma günleri ve marketin açılış kapanış saatleri hakkında bilgi alabileceğiniz gibi, öğle arası başlangıç/bitiş saatlerini bu haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

Tam kapanma sürecinde Şok marketlerin hangi saatlerde açılıp kapandığı merak konusu oldu. ŞOK marketlerinin açılış kapanış saatleri ile ilgili ayrıntıları bu haberimizde derledik. Bilindiği üzere aktüel ürünlerin satışa sunulduğu cumartesi günleri ŞOK marketlerinin açılış saati araştırılıyor. Marketler zinciri sadece cuma günleri cuma namazı nedeni ile 1 saatlik ara vermektedir.

ŞOK hafta içi 10.00- 18.00 arası çalışıyor.

ŞOK hafta sonu Cumartesi 10.00- 17.00 arası çalışıyor.

Cuma günleri cuma namazı nedeni ile 1 saatlik ara vermektedir.

Gerçekleştirilen son kabine toplantısında sokağa çıkma yasağı saatleri saat 29 Nisan 19.00'dan 17 Mayıs 05.00'a sürecek. Bu kararın ardından marketlerin çalışma saatleri konusunda da değişikliğe gidildi. Sokağa çıkma kısıtlamasındaki sürelere uymak için tüm işyerlerinin (istisna getirilenler hariç) belli saatlerde açık olacak. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe- Cuma- Cumartesi günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Pazar günleri ise marketler kapalı olacak.

NOT: Çalışma saatleri Koronavirüs vaka artışı ve vaka düşüşü ile illere göre farklılık gösterebilir. Lütfen bulunduğunuz ildeki İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını takip ediniz.

ŞOK merkez binası Kısıklı Mahallesi Hanımseti Sokak No:35 B/1 Üsküdar/İstanbul adresinde bulunmaktadır. ŞOK merkez şubesine 0850 221 11 00 numaralı telefon aracılığıyla veya 0212 576 33 00 Müşteri iletişim merkezi numarasıyla erişebilirsiniz.