Takıntılı komşu telle boğmuş

Oturdukları binadaki asansörde cesetleri bulunan anne-kızı, komşuları Atalay Yüksel'in öldürdüğü belirlendi. Devrim Güler'le sevgili olmak isteyen cani, bu ilişkiye karşı çıkan kadının kızı Doğa Etyemez'i telle boğduğunu; 2 saat sonra da evine gelen kadını aynı şekilde öldürdüğünü itiraf etti.

İHA

Manisa Salihli'de yaşadıkları apartmandaki asansörde ölü bulunan Devrim Güler'le (48) lise öğrencisi kızı Doğa Etyemez'in (18) katil zanlısı komşuları Atalay Yüksel (57) çıktı. Anneyle kızını katleden cani, Ankara'da yakalandı; Salihli'ye getirildi. Yüksel'in ifadesinde anlattıkları ise kan dondurdu. 3 çocuk annesi Devrim Güler'den hoşlandığını ve gönül ilişkisi yaşamak istediğini söyleyen Atalay Yüksel, "Ancak Devrim'in kızı Doğa bu ilişkiye karşı çıkıp istemiyordu. Saat 01.30 sıralarında evlerine çıktım, kızla tartışmaya başladım. Tartışma sonucunda Doğa'yı telle boğarak öldürdüm. Sonra ikinci kattaki evime giderek bekledim" dedi.

'CESETLERİ 4. KATA GÖNDERDİM'

İlk cinayetten 2 saat sonra öldürdüğü kızın annesi Devrim Güler'in eve geldiğini öne süren Yüksel, "Sonra onu da telle boğarak öldürdüm. Olaydan sonra her ikisinin de cesedini asansöre koydum ve asansörü 4'üncü kata gönderdim" diye konuştu. Yüksel, anne-kızı öldürdükten sonra bilet alarak trenle önce İzmir'e, ardından yine bilet alarak uçakla Ankara'ya gittiğini de anlattı.