Tahliye günü evlat acısı! Cinayetin tanığına 15 yıl sonra pusu

13 yaşındayken tanık olduğu cinayeti işleyen kişiyi ihbar eden Eyüp Tekin'le bir arkadaşı, silahla öldürüldü. Firari katil zanlıları, yıllar önceki olayın failinin oğluyla yeğeni çıktı.

İHA

Adana'da 2008'de kuzenini ziyarete giden Hacı Bayram Aka, aracını park ederken yol verme meselesinden dolayı tartıştığı Zeynel A. tarafından öldürüldü. O dönem 13 yaşında olan ve cinayeti gören Eyüp Tekin (28), jandarmaya giderek gördüklerini anlattı. Eşkali belirlenen Zeynel A., kısa sürede yakalanarak tutuklandı. İddiaya göre katil zanlısının ailesi, sanığı ihbar eden çocuğa kin besledi. Zeynel A. bir süre önce tahliye olduktan sonra Tekin'in otomobilinin lastiklerine kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi. Bu olaydan 1 ay sonra 28 Kasım günü Tekin, arkadaşlarıyla birlikte kulübede otururken silahlı saldırıya uğradı

51 GÜNDÜR YAKALANAMADILAR

Kurşunların hedefi olan Tekin'le arkadaşı Ramazan Kızıl (27) hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen Zeynel A.'nın oğlu İbrahim A. ile ona yardım ettiği öne sürülen kuzeni H.A. olay yerinden kaçtı. Güvenlik kameralarından kimlikleri belirlenen zanlılar, 51 gündür yakalanamadı. Oğlunun 15 yıl önce verdiği ifade nedeniyle öldürüldüğünü söyleyen anne Aysel Tekin, "En büyüğü 6, en küçüğü 1.5 yaşında olan 3 kız torunum babasız kaldı. Biz artık acımızdan vazgeçtik, adalet istiyoruz" dedi.

Anne N.K. ile üvey baba A.K., kızlarının ölümüyle yıkıldı.

DENİZLİ'DE hurdacılıkla uğraşan A.K. ile eşi N.K., hırsızlık iddiasıyla tutuklandı. 45 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen çift, evlerine girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Anne N.K.'nın öncesi evliliğinden olan Tubanur Kurnaz'ın (21) cansız bedenini gören çift, gözyaşlarına boğuldu. Yakın zamanda öldüğü belirlenen genç kızın cesedi, morga kaldırıldı.

Şeker hastası ve madde bağımlısı Tubanur Kurnaz'ın kesin ölüm nedeni otopside belli olacak.