Tacize 'dur' diyen dayıya infaz!

Bir erkek tarafından sokakta taciz ve tehdit edilen genç kız, dayısına haber verdi. Yeğenini kurtarmaya giden dayı Hasan Yılmaz, müdahalede bulunduğu maganda tarafından silahla başından vurularak öldürüldü.

DHA

İstanbul Pendik’te önceki akşam Necati adındaki bir şahıs, daha önceden arkadaşı olduğu iddia edilen genç kızla sokakta tartıştı. Tehdit edilen kız, dayısı Hasan Yılmaz’ı arayıp yardım istedi. Sokağa gelen Yılmaz, yeğenini korumak için şüpheliyle kavga etti. Yılmaz’ın yabancı uyruklu 4 komşusu da kavgaya dahil oldu. Zanlı, bu sırada belinden çıkardığı kurusıkıdan bozma tabancayla üç el ateş etti.

TİCARİ TAKSİYLE KAÇTI

Mermilerden biri Yılmaz’ın başına isabet etti. Kavgaya karışan komşulardan biri de bacağından yaralandı. Silahlı saldırgan ise bir taksiyi durdurarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı dayının hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı komşu da tedaviye alındı. Kısa sürede kimliği belirlenen katil zanlısı, polisler tarafından yakalandı. 

KIZI RAHATSIZ ETMİŞ

Mahalle sakini Neşe Onay, yaşananları şöyle anlattı: “Genç bir kız ağlıyordu. Vurulan kişi yerde kanlar içinde yatıyordu. Kız ‘dayım’ dedi. Vuran kişi, onu rahatsız ediyormuş.”