MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı! Süper Loto çekilişi 7 Şubat sonuçları kazandıran numaralar

Süper Loto çekilişi 7 Şubat sonuçları ve MPİ bilet sorgulama ekranı araştırılan konular arasında. Merakla beklenen Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango Tv kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen Süper Loto çekiliş sonucu ve kazandıran numaralar haberimizde.

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango tarafından düzenlenen 7 Şubat çekilişi Süper Loto sonucu YouTube kanalı üzerinden Milli Piyango Tv üzerinden canlı olarak gerçekleşti.. İşte 7 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları

Şans oyunlarının en çok sevilenlerinden Süper Loto Sisal Şans tarafından haftanın üç günü canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştiriliyor.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI ONLİNE'DA, SADECE TIKLA!Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilen Süper Loto'da sonuçlar belli oldu. Süper Loto sonuçları Milli Piyango Online Web sitesinden sorgulanıyor. İşte Süper Loto'nun 7 Şubat 2021 tarihli çekiliş sonuçları

Milli Piyango İdaresi (MPİ) 7 Şubat Süper Loto sonuçları: 26 - 59 - 53 - 18 - 38 - 57

Kazandıran numaraların küçükten büyüğe doğru sıralanışı şöyle;

Heyecan yaratan çekiliş her hafta büyük ikramiye kazandırmaya devam ediyor. 7 Şubat Süper Loto'da çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar şöyle;

7 ŞUBAT SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Pazar gününün olmazsa olmaz oyunu Süper Loto çekilişi için nefesler tutuldu. Çekiliş Millipiyangoonline'de yer alacak. Çekilişi www.millipiyangoonline.com adresinden canlı olarak takip etmek mümkün. Öte yandan Süper Loto 21:30'da çekiliyor.

GEÇEN HAFTANIN SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto 4 Şubat Perşembe akşamı düzenlenen çekiliş sonucunda; 17, 40, 41, 52, 57, 59 sayıları kazandırdı. 6 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti. 5 bilen 10 kişi ise 35.622,30 TL kazandı.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen sisteminde Süper Loto'da da bazı değişikliler gerçekleştirildi. 1 ila 60 rakam arasından belirlenen 6 sayının seçilmesiyle oynanan şans oyunu olan Süper Loto'da 6 rakamı doğru tahmin edenler büyük ödülü kazanıyor.

Yeni sistemde mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto'da dileyenler 6 rakamı otomatik ve rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda bir kolonda 6 rakamdan daha fazlasını oynamak isteyenler sistem oyununu da seçebiliyor.