MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı! Süper Loto çekilişi 27 Haziran Milli Piyango sonuçları!

Süper Loto çekilişi 27 Haziran 2021 tarihinde yine kazandırmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen günün Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu. Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden düzenlenen Süper Loto çekilişi 27 Haziran sonuçları noter huzurunda açıklandı. İşte çekilişte kazandıran numaralar...

Süper Loto oyununun 27 Haziran Pazar günü için merakla beklenen çekiliş sonuçları açıklandı. Para kazanma hayali ile bugün için bilet alan vatandaşlar Süper Loto çekiliş sonuçları ile birlikte yeni gelişmeleri yakından takip ediyordu. İşte 27 Haziran tarihli Süper Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı...

Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında düzenlenen Süper Loto; her Salı, Perşembe ve Pazar günleri canlı yayın çekilişiyle belli oluyor.

Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre, 27 Haziran tarihli haftanın kazandıran numaraları açıklandı. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da belirlendi.

27 HAZİRAN 2021 SÜPER LOTO SONUÇLARI

SON ÇEKİLİŞ SONUCU

Çekiliş no: 76 27/06/2021 - 21:30

3 - 8 - 39 - 44 - 52 - 58

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen sisteminde Süper Loto'da da bazı değişikliler gerçekleştirildi. 1 ila 60 rakam arasından belirlenen 6 sayının seçilmesiyle oynanan şans oyunu olan Süper Loto'da 6 rakamı doğru tahmin edenler büyük ödülü kazanıyor.

Yeni sistemde mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto'da dileyenler 6 rakamı otomatik ve rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda bir kolonda 6 rakamdan daha fazlasını oynamak isteyenler sistem oyununu da seçebiliyor.