MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları bilet sorgulama! Süper Loto çekilişi 24 Ocak sonuçları öğren

Süper Loto çekilişi 24 Ocak sonuçları açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftalık 3 sefer gerçekleşen Süper Loto çekilişinin bugünkü kazandıran numaraları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden yapılan canlı yayın ile birlike açıklandı. Süper Loto çekilişi için bilet alan milli piyango severler haberimizde yer alan link üzerinden bilet sonuçlarını öğrenebilirler.


Milli Piyango tarafından haftada üç kez düzenlenen Süper Loto'nun 24 Ocak tarihli çekiliş sonuçları belli oldu. Süper Loto’da 1-60 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayıyı bilenler ikramiye kazanıyor. 24 Ocak tarihli Süper Loto'da şanslı 6 numarayı doğru tahmin ederek 30 milyonu aşkın büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyenlerin beklediği sonuçlar açıkladı.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 24 OCAK

Süper Loto’nun 24 Ocak tarihli çekiliş sonuçları: 9, 11, 13, 26, 29, 32

Süper Loto sonuçları 24 Ocak Pazar günü saat 21:30’da yapılan çekilişin ardından yayınlandı.  Bilet sorgulama için aşağıda yer alan link üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen sisteminde Süper Loto'da da bazı değişikliler gerçekleştirildi. 1 ila 60 rakam arasından belirlenen 6 sayının seçilmesiyle oynanan şans oyunu olan Süper Loto'da 6 rakamı doğru tahmin edenler büyük ödülü kazanıyor.

Yeni sistemde mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto'da dileyenler 6 rakamı otomatik ve rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda bir kolonda 6 rakamdan daha fazlasını oynamak isteyenler sistem oyununu da seçebiliyor.