Süper Loto çekilişi 21 Mart Milli Piyango sonuçları! MPİ Süper Loto çekilişi sonuçları bilet sonucu ve kazandıran numaralar

Süper Loto çekilişinin 21 Mart tarihli sonuçları açıklandı. Sisal Şans Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekilişler bilindiği üzere resmi internet sayfası dışında, sosyal medya ve YouTube kanalı üzerinden noter huzuranda canlı olarak gerçekleştirilmektedir. Haftanın üç günü gerçekleşen Süper Loto çekilişin 21 Mart sonuçları ve kazandıran numalar haberimizde.

21 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları Sisal Şans Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Milli Piyango Tv adlı YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen 21 Mart Süper Loto çekiliş sonuçlarında kazandıran numalar belli oldu. Zengin olma hayali ile bilet alan vatandaşların yakından takip ettiği Süper Loto'nun bu haftaki son çekilişi sona erdi. Bir sonraki çekiliş Salı günü düzenlenecektir.

Bu akşamın kazandıran numaraları 4- 6- 39- 42- 43- 45 oldu.

Her Salı, Perşembe ve Pazar günleri gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi hakkındaki araştırmalar sürüyor. Kupon yaparak şanslarını denemek isteyen şans oyunu müdavimleri, Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı izlenebilen çekilişin kazandıran numaraları az önce açıklandı. Öte yandan sonuçların belli olmasının ardından kupon sorgulamasını haberimizde yer alan link üzerinden yapabiirsiniz.

Süper Loto çekilişinin sonuçları saat 21.30'da canlı olarak aktarıldı.

Milli Piyango İdaresi (MPİ) 21 Mart 2021 Süper Loto sonuçları: 4- 6- 39- 42- 43- 45

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO KURALLARI

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto'da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto'da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.