15 Temmuz MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları bilet sonuçları sorgula! Süper Loto sonucu çekiliş sonuçları!

15 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında düzenlenen Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarılan Süper Loto çekiliş sonuçlarında kazandıran numaraları bu haberimiz üzerinden takip öğrenebilirsiniz.

Süper Loto çekilişi 15 Temmuz sonuçları açıklandı. Haftanın 3 günü düzenli olarak gerçekleşen Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar, şans oyunu severler tarafından merak ediliyor du. MP TV Youtube ortak canlı yayınında belirlenen 15 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları erişime açıldı. Canlı yayında yapılan çekilişle günün kazandıran numaraları belli oldu. İşte çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar...

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 15 TEMMUZ 2021

Süper Loto çekilişi 15 Temmuz Milli Piyango sonuçlarına göre kazandıran numaralar sırasıyla; 7 - 9 - 14 - 21 - 38 - 47

Süper Loto; Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30'da gerçekleşiyor.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen sisteminde Süper Loto'da da bazı değişikliler gerçekleştirildi. 1 ila 60 rakam arasından belirlenen 6 sayının seçilmesiyle oynanan şans oyunu olan Süper Loto'da 6 rakamı doğru tahmin edenler büyük ödülü kazanıyor.

Yeni sistemde mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto'da dileyenler 6 rakamı otomatik ve rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda bir kolonda 6 rakamdan daha fazlasını oynamak isteyenler sistem oyununu da seçebiliyor.

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur.Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.