MPİ Süper Loto çekilişi bilet sonucu öğren! Süper Loto çekilişi 14 Şubat sonuçları sorgula!

Süper Loto çekilişi 14 Şubat sonuçları açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri gerçekleştirilen Süper Loto çekiliş sonuçları ile kazandıran numaralar belli oldu. 14 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşerek çekiliş sonuçları bilet sorgulaması yapan vatandaşlarla paylaşıldı

Süper Loto çekilişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 14 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşti. 14 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numalara ve bilet sorgulama linki haberimizde.

Süper Loto'da büyük ikramiye 11 milyon 853 bin 860 TL. 14 Şubat 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -12-23-43-45-48-49- oldu. Millipiyangoonline'da yer alan Süper Loto çekilişi Sisal Şans tarafından da düzenleniyor. Süper Loto çekiliş takvimi de oyun takipçilerinin araştırdığı konular arasında bulunuyor

Haftanın üç günü çekilen Süper Loto'da çekiliş heyecanı sona erdi. Noter huzurunda gerçekleşen Süper Loto çekilişleri Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı.

Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilen Süper Loto heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanacak olan Süper Loto çekilişinde 6 bilenler büyük ikramiyenin sahibi olacak.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA, İKRAMİYE NE KADAR?

Süper Loto çekilişi 14 Şubat 2021 tarihinde 21:30'da gerçekleşti. Süper Loto çekilişinde devreden büyük ikramiye 11.395.421 TL olarak açıklandı.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.