MPİ Süper Loto çekilişi bilet sonucu sorgula! 10 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçlarını öğren

Süper Loto'nun 10 Ocak çekiliş sonuçları açıklandı. Haftanın üç günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi bugünde her zaman olduğu gibi Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden noter huzurunda canlı olarak gerçekleşitirildi. Zengin olma hayali ile bilet alan vatandaşlar Süper Loto çekiliş sonuçlarınında kazandıran numaralar ve büyük ikramiye tutarı belli oldu. İşte çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı


Süper Loto çekişi 10 Ocak sonuçları açıklandı. Gün içinde bilet alan Milli Piyango severler Süper Loto çekiliş sonuçların açıklanması ile birlikte bilet sorgulama ekranına akın ettiler. Haftanın üçüncü çekilişi gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde şanslı numaraları tahmin eden çıkmadıkça büyük ikramiye bir sonraki çekilişe devrederek katlanıyor. Bilindiği üzere Süper Loto'da devreden büyük ikramiye 27.798.790 TL olarak belirlenmişti.

10 Ocak Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21.30'da yapıldı. Süper Loto çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak gerçekleşti.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - 10 OCAK 2021

Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar şöyle:

Süper Loto'da büyük ikramiye 28 milyon 302 bin 55 TL. 10 Ocak Süper Loto çekilişinde kazandıran şanslı numaralar -10-24-27-33-35-40- oldu.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI CANLI İZLE

TÜM ÇEKİLİŞLER CANLI

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor. Çekilişler, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve 'Şans Merkezi' adı verilen stüdyoda düzenleniyor ve www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ NASIL YAPILIYOR?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto’yu online oynamak için www.millipiyangonline.com ve/veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir ve hemen kupon oluşturmaya başlayabilirsin. Ayrıca en yakın Milli Piyango satış bayilerimizi ziyaret ederek, ikramiye ve kazanma oranı artarak yenilenen Süper Loto’yu oynamaya devam edebilirsin.

Kazanma oranı oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori “6 bilen” için kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamı doğru tahmin edilmelidir.

İkinci kategori “5 bilen” için kazanan kombinasyonun 5 numarası doğru tahmin edilmelidir.

Üçüncü kategori “4 bilen” için kazanan kombinasyonun 4 numarası doğru tahmin edilmelidir.

Dördüncü kategori “3 bilen” için kazanan kombinasyonun 3 numarası doğru tahmin edilmelidir.

Beşinci kategori “2 bilen” için kazanan kombinasyonun 2 numarası doğru tahmin edilmelidir.

Kolonları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir, oynayacağın rakamı doğrudan bayiye söyleyebilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılır. Süper Loto çekilişlerini Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilir veya sonuçlar sayfasından çekiliş sonuçlarını takip edebilirsin.

Oynadığın her kolon sadece 3 TL’dir.

18 yaşından büyük olan herkes Süper Loto oynayabilir.