Süper Loto çekilişi 1 Temmuz Milli Piyango sonuçları! MPİ Süper Loto çekilişi bilet sonucu sorgulama işlemi

Süper Loto çekilişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 1 Temmuz Perşembe günü için Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında düzenlenen Süper Loto çekiliş sonuçları noter huzurunda açıklandı. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşen Süper Loto çekilişi 1 Temmuz sonuçlarını ve kazandıran tüm numaraları takip edebilirsiniz.

1 Temmuz 2021 tarihli Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto çekiliş sonuçları, şans oyunu sevenler tarafından merak ediliyordu. Çekilişte ikramiye kazandıran numaralar ve ikramiye bilgilerine ilişkin sorgulamalar sonuçların açıklanması ile birlikte erişime açıldı. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yapılan Süper Loto çekiliş sonuçlarına kurumun resmi internet sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 1 TEMMUZ 2021

Süper Loto çekilişi bu akşam 21:30'da gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan çekilişte kazandıran numaralar 7, 16, 26, 31, 38, 55 oldu.

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınızla Ortak Bilet satın alabilirsiniz. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto oynamak için ister www.millipiyangonline.com'a girebilir, ister Milli Piyango uygulamasını kullanabilir, isterseniz de size en yakın satış noktasını ziyaret edebilirsiniz.