Süper Loto çekilişi MPİ 22 Aralık bilet sonuçları: Süper Loto çekiliş sonuçları sorgula!

22 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Merakla beklenen Süper Loto çekilişi sonrası bilet alan vatandaşlar çekilişin sonuçlarını araştırmaya başladı. Söz konusu her hafta olduğu gibi çekiliş, bugünde Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşti. İşte MPİ 22 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları ve bilet sonucu sorgulama ekranı

22 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Çok sayıda şans oyunu sever Süper Loto'nun 22 Aralık 2020 tarihli çekilişi hakkında bilgileri araştırıyor. 22 Aralık Süper Loto haftanın üç günü çekilmektedir. Bugün yapılan Süper Loto çekiliş sonuçları canlı olarak Milli Piyango Tv YouTube üzerinden gerçekleşti. Bilet sonuçları için millipiyangoonline.com üzerinden sorgulatabilirsiniz.

22 Aralık 2020 tarihli Süper Loto çekilişi hakkındaki araştırmalar sürüyor. Kupon yaparak şanslarını denemek isteyen şans oyunu müdavimleri, Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı izlenebilen çekilişin kazandıran numaraları az önce açıklandı. Öte yandan sonuçların belli olmasının ardından kupon sorgulamasını haberimizde yer alan link üzerinden yapabiirsiniz.

Milli Piyango İdaresi (MPİ) 22 Aralık Süper Loto sonuçları: 7 - 37 - 2 - 20 - 29 - 41

Süper Loto çekilişleri Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenleniyor.

Süper Loto'nun heyecanla çekilişi bu akşam saat 21:30'da gerçekleştirildi.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO KURALLARI

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.