Süper Loto sonuçları 2021 MPİ bilet sorgulama ekranı! 26 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları kazandıran numaralar!

26 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Salı ve Perşembe günü olmak üzere haftanın iki günü gerçekleşen Süper Loto'nun merakla beklenen çekilişi Milli Piyango Tv YouTube üzerinden canlı olarak gerçekşti. Noter huzurunda düzenlenen çekilişte günün kazandıran numaraları belli oldu. Milli Piyango severlerin yakından takip ettiği Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar ve bilet sorgulama ekranı haberimizde.

Süper Loto çekilişi 26 Ağustos sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında düzenlenen Süper Loto çekiliş sonuçlarında kazandıran numaralar belli oldu. Bilindiği üzer geçtiğimiz gün gerçekleşen çekilişte 6 bilen çıkmadı ve 7.863.089,89 TL büyük ikramiye devretmişti. Büyük ikramiyenin sahibini bulacağı 26 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları, kazandıran numaralar ve bilet sorgulamaları bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 26 AĞUSTOS 2021

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 21:30'da yapıldı.

Süper Loto'da büyük ikramiye 9 milyon 420 bin 477 TL. 26 Ağustos 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -2-22-26-37-44-49- oldu.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO SAAT KAÇA KADAR OYNANABİLİYOR, KAÇTA ÇEKİLİYOR?

Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilir. Süper Loto; çekiliş öncesi www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Süper Loto bayiden oynanacaksa saat 20:30'a kadar oynanabilir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Süper Loto oynamak için ister www.millipiyangonline.com'a gel, ister Milli Piyango uygulamasını kullan, istersen de sana en yakın satış noktamızı ziyaret et. Hem dijitalde hem sokakta; sana yakın her yerdeyiz!

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

NE KADAR KAZANABİLİRSİN?

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan minimum 2, maksimum 6 tane bilirsen kazanan sen olursun! 6 bilen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.