MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları, bilet sonucu sorgulama sayfası! Süper Loto sonuçları 31 Ağustos çekilişinde kazandıran numaralar!

Süper Loto çekilişinin 31 Ağustos tarihli sonuçlarına göre kazandıran numaralar açıklandı. Haftanın 3 günü gerçekleşen Süper Loto çekilişleri bugünde her zaman olduğu gibi Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak şanslı numaralar paylaşıldı. Noter huzurunda açıklanan 31 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçlarına ve bilet sorgulama ekranına bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

31 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal şans ortaklığında Salı, Perşembe ve Pazar günleri belirlenen saatlerde gerçekleşen Süper Loto çekilişlerinde günün kazandıran numaraları belli oldu. Zengin olma hayali ile 31 Ağustos tarihi için bilet alan Milli Piyango Severlerin yakından takip ettiği Süper Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı haberimizde.

31 AĞUSTOS SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Süper Loto çekilişleri Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenleniyor. 31 Ağustos Süper Loto çekilişi bu akşam 21.30'da gerçekleşti.

31 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 5 - 21 - 35 - 36 - 55 - 57

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ BİLET SORGULAMA EKRANI>>>

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen sisteminde Süper Loto'da da bazı değişikliler gerçekleştirildi. 1 ila 60 rakam arasından belirlenen 6 sayının seçilmesiyle oynanan şans oyunu olan Süper Loto'da 6 rakamı doğru tahmin edenler büyük ödülü kazanıyor.

Yeni sistemde mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto'da dileyenler 6 rakamı otomatik ve rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda bir kolonda 6 rakamdan daha fazlasını oynamak isteyenler sistem oyununu da seçebiliyor.