MPİ Süper Loto çekilişi bilet sonucu sorgula: 15 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları!

Süper Loto 15 Aralık tarihli çekiliş sonuçları açıklandı. Heyecanla beklenen haftanın ilk Süper Loto çekilişinde devreden büyük ikramiye tutarı 20 milyon TL'yi aştığı belirtildi. Peki Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar neler? İşte 15 Aralık Süper Loto çekiliş sonucu ve bilet sorgulama işlemi...

15 Aralık Süper Loto çekilişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Alınan bilgilere göre devreden ikramiye tutarı 20 milyon TL'yi aştı. Son teknoloji kullanılarak noter eşliğinde yapılan çekilişler, canlı olarak hem millipiyangoonline.com hem de YouTube kanalı Milli Piyano TV’de yayınlanıyor. 

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Süper Loto'da bu akşam yapılacak olan çekilişte devreden büyük ikramiye tutarı 20 milyon 161 bin 363 TL.

15 ARALIK SÜPER LOTO SONUÇLARI

Bugüne ait Süper Loto çekiliş sonuçları: 8, 26, 28, 36, 38, 42

GEÇEN HAFTANIN SÜPER LOTO SONUÇLARI ! KAZANAN NUMARALAR: 8 26 28 36 38 42

SÜPER LOTO ONLİNE OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

15 ARALIK SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Haftanın üç günü; Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilişi gerçekleşen Süper Loto'nun bu akşamki çekilişi saat 21.30'da yapılacak. Süper Loto çekilişi Milli Piyango TV aracılığıyla canlı olarak takip edilecek. Şanslı numaralar www.millipiyangoonline.com adresinde olacak.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto yeni dönemde bayilerden oynanabildiği gibi www.millipiyangoonline.com adresinden online olarak da oynanabiliyor.