Süper Loto çekilişi 29 Nisan Milli Piyango sonuçları! MPİ Süper Loto bilet sorgulama, kazandıran numaralar

Süper Loto sonuçları içi Milli Piyango Online tarafından bu akşam çekiliş gerçekleşti. Milli Piyango Süper Loto için şans oyunu severlerin heyecanlı bekleyiş sona erdi. Her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılan çekiliş yenilenen sistemi ile büyük ödüller veriyor. Pazar günü gerçekleştirilen çekilişte 6 bilen olmamış ve büyük ikramiye devretmişti. İşte 29 Nisan çekiliş sonuçları

29 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Şans oyunu severler bu akşam yapılacak olan Süper Loto sonuçları erişime açıldı. Her Salı, Perşembe ve Pazar günleri Milli Piyango Online bünyesindeki MPİ TV ve Youtube kanalı üzerinden canlı çekiliş gerçekleştirilerek şans oyunu severlere büyük ikramiye kazanma şansı sunan Süper Loto geçtiğimiz hafta devretti.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - 29 NİSAN 2021

Süper Loto; Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü 21.30'da çekildi.

Bu akşamın kazandıran şanslı numaraları 16- 30- 35- 36- 46- 59 oldu.

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

SÜPER LOTO KURALLARI

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto'da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto'da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.