Süper Loto rekora gidiyor

Süper Loto sonuçları Milli Piyango idaresi tarafından açıklandı. 4. Devri gerçekleşen oyunda büyük ikramiye 6 milyon TL’yi aştı.

Süper Loto 3. Kez devir yapınca vatandaşlar büyük bir ilgiyle şansını denemeye başladı. Bu hafta 5 milyon TL üzerinde büyük bir ikramiye vermesi tahmin edilen Süper Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından yapılacak çekiliş sonuçları bekleniyor. Çekilişi Milli Piyango Genel Müdürlüğü’nde noter huzurunda yapılan Süper Loto, vatandaşlarımızın en çok ilgi gösterdiği şans oyunlarının başında yer alıyor. Her hafta sonuçları 21:30 gibi açıklanan Süper Loto sonuçları ve geçen haftanın kazandıran numaralarını haberimizde bulabilirsiniz. Milli Piyango İdaresi tarafından çekilecek ve açıklanacak şanslı numaralar anında haberimizde yer alacaktır. 28 Temmuz 2016 tarihli Süper Loto çekiliş sonuçları, Milli Piyango sorgulama ve Süper Loto hakkında merak ettiğiniz bütün ayrıntılar…

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI (28 TEMMUZ 2016)

Süper Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Bu hafta da devir yapan büyük ikramiye 5 milyon TL’yi aştı. 28 Temmuz 2016 tarihli Süper Loto çekiliş sonuçlarında şanslı numaralar; 09, 23, 40, 48, 49 ve 51 oldu. Süper Loto’da bu hafta 6 bilen çıkmadı ve büyük ikramiye haftaya devretti.