MPİ Süper Loto çekilişi bilet sorgulama işlemi 18 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları kazandıran numaralar

Süper Loto'nun bir çekilişi daha bugün gerçekleştirildi. 18 Nisan 2021 Pazar günü Süper Loto çekilişi için bilet alan vatandaşlar sonuçları heyecanla bekliyor. 6 şanslı rakamın belirleneceği şans oyununda 6 bilen çıkması halinde büyük ikramiyenin sahibi olacak. Peki Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre bilet sorgulama nasıl yapılır?

Süper Loto 18 Nisan çekiliş sonuçları açıklandı. Merakla beklenen Süper Loto sonuçları birazdan Milli Piyango Tv YouTube kanalı ve kurumun resmi internet sayfası üzerinden canlı olarak gerçekleştirildi. İşte18 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar...

SÜPER LOTO SONUÇLARI 18 NİSAN 2021

Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği çekiliş saat 21:30'da gerçekleşti. Çekilişi canlı olarak takip etmek isteyen talihli adayları Milli Piyango TV üzerinden çekilişi izleyebilecekler.

Milli Piyango İdaresi (MPİ) 18 Nisan Süper Loto sonuçları: 23 - 7 - 12 - 3 - 59 - 49

SÜPER LOTO SONUÇ SONUÇ SORGULAMALARI İÇİN TIKLAYIN

Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekilişin tamamlanmasının ardındansa "millipiyangoonline.com" adresinden bilet sorgulama işlemleri yapılabilecek.

Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununu 18 yaşından büyük herkes bayiler, Milli Piyango mobil uygulaması veya Süper Loto çekilişleri gibi diğer çekilişlerde Milli Piyango TV üzerinden takip edilebilir.

SÜPER LOTO KURALLARI

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto'da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto'da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye millipiyangoonline adresinden ulaşmak mümkün.