MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları bilet sorgulama işlemi! Süper Loto 7 Mart çekilişi Milli Piyango sonucu!

Süper Loto 7 Mart çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın son günü gerçekleştirilen Süper Loto'nun 7 Mart çekiliş sonuçları açıklandı.Çekilişte kazandıran numaralar ile ilgili ayrıntılar millipiyangoonline.com adresi üzerinden yayınlandı. Aynı zamanda çekilişler Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Noter huzurunda gerçekelştirilen Süper Loto çekiliş sonuçları 7 Mart bilet sorgulama işlemi haberimizde...

Süper Loto çekiliş sonuçları ile ilgili 7 Mart tarihinde bilet alan vatandaşlar kazandıran numaraları açıklandı. Bilindiği üzere Milli Piyango Tv YouTube kanalı ve millipiyangoonline.com adresi üzerinden noter huzurunda canlı olarak gerçekleştirilecek Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu. Peki 7 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Milli Piyango bilet sorgulaması nasıl yapılır?

7 MART SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Haftalık düzende Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal Şans işbirliğinde gerçekleşen Süper Loto'da bu haftanın son çekilişi yapıldı.. Noter huzurunda canlı yayında yapılan çekilişde, 07 Mart 2021 Süper Loto sonuçları ve ikramiye kazandıran numaralar belli oldu.. Sonuçlar millipiyangoonline.com adresinden görülebilecek.

Milli Piyango İdaresi (MPİ) 7 Mart Süper Loto sonuçları: 28 - 42 - 59 - 17 - 10 - 35

7 MERT SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ ŞANSLI NUMARALARI SAAT KAÇTA AÇIKLANIYOR?

Milli Piyango TV Youtube kanalından saat 21.30'da canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişinin şanslı numaraları, 2, 7, 20, 29, 37 ve 41 oldu.

Süper Loto; Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü 21.30'da çekiliyor.

SÜPER LOTO KURALLARI

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur.Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.