Süper baba! Kızına zehir satan torbacıyı yakaladı, kulağından tutup karakola götürdü

Zehir tacirine baba tuzağı. Kızının telefonuna torbacıdan gelen mesajları gören baba, plan yaptı, zehir tacirini tuzağa düşürdü. Şüpheliyi sokak ortasında yakalayan baba, darp ettikten sonra polise götürdü. Babanın torbacılarla mücadelesine esnaf da yardım etti, o anlar görüntülere yansıdı.

DHA

İstanbul Avcılar'da kızının cep telefonuyla mesajlaştığını gören baba Oğuzhan İ., iddiaya göre karşıdaki kişinin 'Ne kadar uyuşturucu hap istediğini' sorması üzerine harekete geçti. Kızının elindeki telefonu alarak cevap verdiği öğrenilen baba, '10 hap' yazarak adres verdi. Belirtilen saatte kızıyla birlikte adrese gelen Oğuzhan İ., Bağcılar'dan gelen şüpheliyi beklemeye başladı. Bir süre sonra gelen torbacı, kızı öpmek isteyince baba saldırıya geçti. Kadına taciz olduğunu düşünen çevredekiler de babayla birlikte şüpheliyi sokak ortasında dövdü. Baba, daha sonra şüpheliyi alarak polis merkezine götürdü. Şüphelinin darp edilme ve götürülme anları kameraya yansıdı.

İSTANBUL'DA 229 TORBACI TUTUKLANDI

İstanbul'da 14-28 Temmuz'da zehir tacirlerine düzenlenen operasyonlarda 2 bin 654 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Zanlılardan 229'u tutuklanırken, denetimler sonucunda 393 kilo 389 gram uyuşturucu madde, 47 bin 596 uyuşturucu hap ele geçirildi.

TAHAMMÜLÜMÜZ YOK BİZ DE DÖVDÜK

Yaşananları evinden görünce aşağıya indiğini söyleyen mahalle sakini Ahmet Bingöl, "Tacize de uyuşturucuya da tahammülümüz yok. Kızın babasıyla birlikte, polis gelmeden şüpheliyi dövdük" dedi.