Süleyman Çakır kimdir, ne zaman öldü?

Süleyman Çakır bugünün en çok araştırılan başlıkları arasında yerini almayı başardı. Süleyman Çakır kimdir, ne zaman öldü? sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Süleyman Çakır kimdir, ne zaman öldü? sorusu bugünün en çok merak edilen başlıkları arasında yerini aldı. Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır sözleri de yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. 

SÜLEYMAN ÇAKIR KİMDİR, NE ZAMAN ÖLDÜ?

Süleyman Çakır (d. 1964 - ö. 8 Nisan 2004), Kurtlar Vadisi isimli dizide Hekimoğlu türküsüyle özdeşleşmiş ve Oktay Kaynarca tarafından canlandırılmış bir karakter.

KURTLAR VADİSİ SÜLEYMAN ÇAKIR KAÇINCI BÖLÜMDE ÖLDÜ?

Süleyman Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Süleyman Çakır dizide 43. bölümde vurulmuş ve 45. bölümde öldüğü ilan edilmiştir. Can dostu Polat Alemdar Çakır'ın ölümünün ardından Halit'i ve altı mafya babasını bir gecede öldürerek onun intikamını almıştır. Süleyman Çakır karakteri, Kurtlar Vadisi'nde en çok ilgi çeken ve sevilen karakterlerdendir. Bu nedenle, ölümü olumsuz tepki almıştır. Örneğin, bazı izleyiciler Çakır karakteri diziden çıktıktan sonra diziyi seyretmeyi bırakmışlardır. Hatta, gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştur. O dönemde dizinin yönetmeni olan Osman Sınav konuya açıklık getirmiştir. Sınav, Oktay Kaynarca'nın zaten diziden ayrılacağını ama bunu dizinin işleyişi bakımından daha erkene alındığını ayrıca Oktay Kaynarca ile sorunlarının olmadığını açıklamıştır.