Şu anda saate 420.000 kilometrenin üzerinde bir hızla ilerlemekte olan ve hızı her geçen saniye artan insan yapımı en hızlı araç hangisine doğru gitmektedir?

''Şu anda saate 420.000 kilometrenin üzerinde bir hızla ilerlemekte olan ve hızı her geçen saniye artan insan yapımı en hızlı araç hangisine doğru gitmektedir?'' sorusunun yanıtı Kim Milyoner Olmak İster'de merak konusu oldu. Milyoner'de soruları yanıtlarken heyecan dolu anlar yaşayan yarışmacı, sorunun şıkları arasında kararsız kaldı. İşte sorunun yanıtı ile ilgili detaylar...

Kim Milyoner Olmak İster'de "Şu anda saate 420.000 kilometrenin üzerinde bir hızla ilerlemekte olan ve hızı her geçen saniye artan insan yapımı en hızlı araç hangisine doğru gitmektedir?" sorusuyla yarışmacıyı zorladı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen 9 Mayıs tarihli Kim Milyoner Olmak İster'de yöneltilen soruların cevapları haberimizde.

"Şu anda saate 420.000 kilometrenin üzerinde bir hızla ilerlemekte olan ve hızı her geçen saniye artan insan yapımı en hızlı araç hangisine doğru gitmektedir?"

A-Güneş'e

B-Ay'a

C-Sirius Yıldızı'na

D-Neptün'e

Doğru Cevap: A-Güneş'e