Sözcü gazetesi CHP'nin algı girişiminin maşası oldu

Sözcü gazetesi CHP'li vekil Alpay Antmen'in fitilini ateşlediği “İskenderun'daki riskli alan” konulu algı operasyonunun maşası oldu. Kirli girişime AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan sert tepki geldi.

Sözcü gazetesi CHP'li Antmen'in çarpıtmasına ortak olarak manşetlerine taşıdı. AK Partili Hamza Dağ, Sözcü'nün haberini belgelerle yalanladı. Hamza Dağ Twitter hesabından şu açıklama ve belgeleri paylaştı:

"Türkiye'de muhalefetin yalan siyasetini uygulama biçimine bugün de İskenderun'daki 'Riskli alan' konusuyla şahitlik ediyoruz. Yeni algı girişiminin maşası ise; bugünkü manşeti ile Sözcü Gazetesi."

"Siyasi yağmacılar, öküz altında buzağı arayarak vatandaşlarımızı manipüle etmiştir ve ölümüne sebep oldukları insanların cenazelerinin üstünde yükselmek için yine milletimize yalan söylemektedir. Süreç şu şekilde ilerlemiştir."


"2013'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bölgeyi riskli alan olarak belirliyor. CHP'nin mütemadiyen temasta olduğu sol örgütler "Rant var" diyerek vatandaşlarımızı manipüle ediyor. Muhtarların ve hak sahiplerinin verdiği dilekçeler sonucunda süreç mahkemeye taşınıyor."

"Mahkeme "Riskli Alan" kararını iptal ediyor. Cumhurbaşkanımız da mahkemenin kararına uygun olanı yapıyor. Olay bu kadar açık ve netken hala yalan söyleyerek neyi amaçlıyorsunuz? Hiç mi utanmanız yok?"

CHP'li Antmen'in kara propagandasına Sözcü gazetesi sahip çıktı

CHP'li Alpay Antmen'in deprem felaketi üzerinden yaptığı manipülasyon ifşa oldu