Sosyal medyada ölüm randevusu

İnternette küfürleştiği kişiyle yüz yüze hesaplaşmak için randevulaşan Cihan Ö., arkadaşı Fahri Çelik'le gittiği buluşma yerinde silahlı saldırıya uğradı. İkiliyle birlikte bir yaya da vuruldu. Çelik hayatını kaybederken, katil zanlısı ile onu motosikletle kaçıran şüpheli aranıyor

İHA

İstanbul Kağıthane'de yaşayan Cihan Ö. (31), iddiaya göre sosyal medyada küfürleşetiği kişiyle randevulaştı, arkadaşı Fahri Çelik'i (42) de yanına alıp 4. Levent'teki buluşma noktasına gitti. İkili beklerken, bir süre sonra motosikletle iki şüpheli geldi. Zanlılardan biri aşağıya indi, kalabalık caddede onlarca kişinin gözü önünde Cihan Ö. ile arkadaşına kurşun yağdırdı.

MOTORLA GELİP VURDU

Hedefteki genç, karnından ve kaval kemiğinden, arkadaşı ise göğsünden vuruldu. Olay anında yoldan geçen Cihan H. (28) adlı vatandaş da ayağından yaralandı. Cihan adlı 2 yaralı hayati tehlikesi atlatırken, durumu ağır olan Çelik ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Toplam 5 el ateş eden katil zanlısıyla, onu motosikletle olay yerine getirip aynı şekilde kaçıran suç ortağı polis ekiplerince aranıyor.

Motosikletten inen saldırgan, silahla kurşun yağdırdı. O anlar kameraya yansıdı.

ONLARCA KİŞİNİN ÖNÜNDE CİNAYET

Güvenlik kamerası kayıtlarında motosikletteki zanlılardan birisinin aşağıya inerek silahıyla ateş ettiği, caddedeki kalabalığın korku içinde kaçıştığı görüldü.