Son dakika haberi: Türkiye'den Suudi Arabistan'la kritik temas!

Türkiye ve Suudi Arabistan ilişkilerinde son dakika gelişmesi yaşandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10-11 Mayıs'ta bölgesel ve ikili ilişkileri görüşmek üzere Suudi Arabistan'a ziyarette bulunacağı duyuruldu. Bakan ÇAvuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı son dakika paylaşımında; ''İkili ilişkilerimizi ele almak ve başta Mescid-i Aksa'daki saldırılar ve Filistin halkına yönelik zulüm olmak üzere bölgemizi ilgilendiren önemli konuları görüşmek üzere #SuudiArabistan'dayız'' ifadelerini kullandı.

AA

Türkiye ve Suudi Arabistan ilişkilerinde son dakika gelişmesi yaşandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10-11 Mayıs'ta bölgesel ve ikili ilişkileri görüşmek üzere Suudi Arabistan'a ziyarette bulunacağı duyuruldu.

Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan açıklamada; "Sayın Bakanımızın ziyareti çerçevesinde Suudi mevkidaşı Prens Faysal bin Farhan bin Abdullah El Suud ile yapacağı görüşmede ikili ilişkiler ele alınacak ve bölgesel konular istişare edilecektir." ifadelerine yer verildi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU PAYLAŞTI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Suudi Arabistan ile kritik teması bugün başlıyor. Bakan Çavuşoğlu sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: