Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda? Acun Ilıcalı duyurdu! Taraftarlar maçı TV8'den canlı izleyecek

Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak? Maç saat kaçta? Acun Ilıcalı resmen duyurdu. UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçı TV 8 ekranından canlı yayınlanacak. Temsilcimiz sarı-lacivertli ekip 3-2'nin rövanşında turu geçebilmesi için taraftarının önünde ter dökecek. İlk 11'ler belli oldu. Son dakika gelişmesinin detayları haberimizde...

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunan ekibi Olympiakos'a 3-2 mağlup olmuştu. Bu nedenle pek çok futbol tutkunu rövanş maçını izlemek için şimdiden sabırsızlanmaya başladı.

Bunun sonucunda ise birçok futbolsever, ''Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi yayınlanacak?'', ''Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda?'' ve ''Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman?'' gibi soruları araştırmaya başladı.

Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi yayınlanacak, hangi kanalda ve ne zaman?

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI HANGİ KANALDA?

Rövanş maçını izlemek için heyecanla bekleyen birçok futbol tutkunu, Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak sorusunu merak ediyor. Öte yandan birçok futbol tutkunu merakını Acun Ilıcalı yaptığı açıklama ile giderdi.

ACUN ILICALI DUYURDU! FENERBAHÇE MAÇI TV8'DEN CANLI YAYINLANACAK

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak Konferans Ligi çeyrek final rövanşının TV8'den şifresiz olarak verileceğini duyurdu.

MAÇ SAAT KAÇTA?

Öte yandan rövanş maçı 18 Nisan 2024 saat 22:00'de Kadıköy'de oynanacak.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Becao, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko.

Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Ntoi, Carmo, Ortega, Hezze, Chiquinho, Fortounis, Jovetic, Podence, El Kaabi

CANLI | Fenerbahçe - Olympiakos