Giresun ve Samsun'da da hissedildi! Ordu'da deprem mi oldu?

Orduda deprem mi oldu sorusu sarsıntıyı hisseden vatandaşlar tarafından aratılıyor. Son dakika deprem haberi Ordu'dan geldi! Ordu'nun Korgan ilçesinde saat 00.23'te 4.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem Giresun ve Samsun gibi illerde de hissedildi. AFAD tarafından verilen bilgiye göre deprem 7.06 km derinlikte gerçekleşti. Depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ve gelişmeleri haberimizde...

Ordu'da deprem mi oldu? sorusu yoğun bir şekilde aratılmaya başladı. Son dakika deprem haberi Ordu ilinden geldi. Ordu'nun Korgan ilçesinde saat 00.23'te 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre deprem 7.06 km derinlikte gerçekleşti. Sarsıntı Samsun ve Giresun gibi illerde de hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlardan bazıları sokağa çıktı. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri...

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ

Ordu'nun Korgan ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 00.23'te Ordu'nun Korgan ilçesinde 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

AFAD SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

VALİ YAVUZ: "ŞU ANA KADAR ULAŞMIŞ HERHANGİ BİR HASAR TESPİTİ YOK"

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Korgan ilçesinde meydana gelen 4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Şu ana kadar ulaşmış herhangi bir hasar tespiti yok." dedi.

Vali Yavuz, yaptığı açıklamada, konuyu yakından takip ettiklerini ve kentte şu anda bir sıkıntı olmadığını belirterek, "Şu ana kadar ulaşmış herhangi bir hasar tespiti yok. İlçe merkezinde de şu anda bir sıkıntı yok." diye konuştu.

Öte yandan, il genelinde hissedilen deprem sonrası bazı vatandaşlar sokağa çıktı.