Son dakika deprem haberi: Muğla'da 5.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika deprem haberi Ege Denizi'nden geldi. Muğla'nın Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD'ın verilerine göre saat 23.28'de gerçekleşen depremin derinliğinin 2.51 km olduğu öğrenildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.3 olarak açıkladı. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri...

Ege Denizi açıklarında korkutan deprem! Muğla'nın Datça açıklarında saat 23:28'de 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre deprem 2.51 km derinlikte hissedildi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise depremin büyüklüğü 5.3 olarak ölçüldü. Depremle ilgili İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı'dan açıklama geldi.

DATÇA'DA 5.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 23.28'de meydana gelen deprem Muğla ve çevre illerde hissedildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını bildirdi.

Çataklı, Twitter hesabındaki paylaşımında, saat 23.28'de Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremi hatırlatarak, "Depremde Valiliğimizden ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgilere göre, olumsuz bir ihbarın ulaşmadığı öğrenilmiştir." ifadesini kullandı.

İlgili birimlerin tarama çalışmalarına devam ettiğini belirten Çataklı, Muğla'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.