Malatya'da bir deprem daha!

Son dakika deprem haberi Malatya ilinden geldi! Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 23.57'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından AFAD tarafından yayınlanan bilgiye göre deprem 7.01 km derinlikte gerçekleşti. Deprem Elazığ ve Adıyaman gibi çevre illerde de hissedildi. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar Malatya'da deprem mi oldu sorusunun yanıtını merak ederek AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son depremlerini kontrol etmeye başladı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 23.57'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre deprem 7.01 km derinlikte gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.0 olarak açıkladı. Deprem Elazığ, Adıyaman gibi çevre illerde de hissedildi. Malatya'da saat 01.39'da bir deprem daha oldu. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan son dakika deprem haberleri...

MALATYA'DA BİR DEPREM DAHA!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 01.39'da bir deprem daha meydana geldi. Afet ve Acil Durum Başkanlığı Yönetimi AFAD'ın verilerine göre deprem 3.9 şiddetinde gerçekleşti. 

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ

Son dakika deprem haberi Malatya'nın Battalgazi ilçesinden geldi. Saat 23.57'de 4.4 büyüklüğünde gerçekleşen deprem vatandaşları korkuttu. Elazığ ve Adıyaman gibi çevre illerde de hissedilen depremin derinliği AFAD tarafından 7.01 olarak açıklandı.

MALATYA VALİSİ AYDIN BARUŞ: "HERHANGİ BİR OLUMSUZ DURUM YOK"

Malatya Valisi Aydın Baruş, Battalgazi ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum olmadığını bildirdi.

Malatya Valisi Aydın Baruş, yaptığı açıklamada, tüm Malatyalılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ekiplerin sahada inceleme ve araştırma yaptığını belirten Baruş, "Şu ana kadar bize intikal eden herhangi bir olumsuz durum yok. Ekiplerimiz depremin merkez üssü olan mahallelerdeki incelemelerini sürdürüyor." dedi.

Vali Baruş, gelişmeleri yakından takip ettiklerini de sözlerine ekledi.