Sokaktaki köpek terörü sürüyor! Ağzından zor aldılar

Belçika'dan ailesiyle tatile Bursa İnegöl'e gelen 7 yaşındaki Umut Kurtulmuş, sokakta başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

MİKTAT ÇAKAR

Belçika'dan ailesiyle tatile Bursa İnegöl'e gelen 7 yaşındaki Umut Kurtulmuş, sokakta başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan küçük çocuk, hastaneye kaldırıldı; kuduz aşısı yapıldı. Twitter'da paylaşılan çocuğun fotoğrafı olayın boyutunu gözler önüne sererken, aile köpeklerin toplatılmasını istedi.

TALİHSİZ KADIN ÖLÜMLE SAVAŞIYOR

Kanlar içindeki saldırgan köpek böyle görüntülendi.

İstanbul Ataşehir'deki bir siteden çıkan A.K. adlı kadın, bir iş yerinin önüne geldiği sırada bir köpeğin saldırısına uğradı.

Kadının çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Vatandaşlar tarafından kurtarılan ve başı ile boynundan yaralanan kadın için sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. İlk müdahalesi sağlık görevlilerince yapılan kadın hastaneye kaldırıldı.

A.K'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kulübesindeki zinciri kopardığı iddia edilen ve belediye tarafından alınan köpeğin sahibinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.