Bundan sonra hiç kısıtlama olacak mı? Sokak kısıtlaması sona ermesi için son kaç saat kaldı?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu Pazar günleri düzenlenen sokak kısıtlaması normalleşme süreciyle birlikte yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklama sonrası Pazar günleri düzenlenen kısıtlama için nasıl bir çözüm bulunacağı araştırılıyor. İnternet aramalarında ''Sokak kısıtlaması sona ermesi için son kaç saat kaldı? Bundan sonra hiç kısıtlama olacak mı?'' sorusunun yanıtları merak konusu oldu.

Sokak kısıtlamaları ile ilgili yapılacak yeni düzenlemeler 1 Temmuz itibariyle başlaması bekleniyor. Söz konusu konu ile ilgili Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamada tüm kısıtlamaların kaldırılacağı yönünde. Peki sokağa çıkma yasağı ne zaman sona eriyor? Yeniden sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak mı? Ayrınıtlar ve yeni gelişmeler haberimizde.

BUNDAN SONRA HİÇ KISITLAMA OLACAK MI?

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine sonrası açıkladığı kararlar doğrultusunda 1 Temmuz'da yeni dönem başlıyor. Ancak sokak kısıtlaması bu hafta son kez uygulanacak.

SOKAK KISITLAMASI SONA ERMESİ İÇİN SON KAÇ SAAT KALDI?

Sokak kısıtlaması 26 Haziran 2021 Cumartesi akşamı saat 22.00 itibarıyla başladı. Kısıtlama saat 22.00'den Pazar gününün tamamını kapsayacak ve 28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde uygulunacak.