Siyasilerden Başkan Erdoğan'a destek çağrısı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici sosyal medya üzerinden yayımladıkları mesajda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini yineledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici 28 Mayıs seçimlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek mesajı verdi.

Başkan Erdoğan'a desteğini yineleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, "Milletimizin ve devletimizin selameti için, şerre geçit vermemek için, tüm teşkilatlarımızı ve aziz milletimizi yarın sandık başına giderek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Milletimizin ve devletimizin selameti için, şerre geçit vermemek için, tüm teşkilatlarımızı ve aziz milletimizi yarın sandık başına giderek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeye davet ediyoruz.</p>&mdash; Dr. Fatih Erbakan (@ErbakanFatih) May 27, 2023</blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici ise sosyal medya hesabından Başkan Erdoğan'a destiğini şu sözlerle ifade etti:

"Kıymetli dava arkadaşlarım, Değerli Kardeşlerim, Ülkemizin istiklali, istikbali ve istikrarına karar vereceğimiz 28 Mayıs'ta (yarın) mutlaka sandığa giderek oylarımızı kullanalım. Büyük Birlik, Büyük Türkiye için oyumuzu sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a verelim. Ülkemizin geleceğini birlikte inşa edelim. Sandıklara ve oylarımıza sonuçlar kesinleşinceye kadar sahip çıkalım."