Siyasi partilerden karşılıklı ziyaret... Bayramlaşmada Cumhur vurgusu

Bayramın 2. gününde siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri yapıldı. AK Parti'nin ilk ziyaretçisi CHP, ikincisi ise MHP'ydi. CHP ile gündem ekonomik gelişmeler, MHP ile de Cumhur İttifakı'nın önemi oldu.

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar kapsamında AK Parti'yi CHP ve MHP heyetleri ziyaret etti. Ziyaretçiler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı. AK Parti'yi ilk olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz başkanlığındaki heyet ziyaret etti. Bayram tebriklerinin dile getirilmesinin ardından konuşan Belgin Uygur, Gazze'de devam eden soykırımın gölgesi altında bayramı buruk bir şekilde idrak ettiklerini belirtti. CHP heyetinin başındaki Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, asgari ücrette iyileştirme yapılmasının önemine dikkat çekti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşın enflasyona ezdirilmeyeceği yönündeki açıklamalarını hatırlattı.

DİMDİK AYAKTAYIZ

AK Parti'yi ikinci olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyet ziyaret etti. Bayramın, Gazze başta olmak üzere zulüm altında inleyen tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını dileyen Durmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye açısından bakıldığında hakikaten bu mücadeleyi en başta veren ülkemiz, hükümetimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız... Biz de parti olarak sonuna kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin bu konuda attığı adımların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da arkasında olacağız. Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır ve Türkiye'nin meselelerine sahip çıkma noktasında en küçük bir tereddüt söz konusu değildir."

YERELDE SİZ, MERKEZDE BİZ

CHP Genel Merkezi'ndeki CHP-AK Parti bayramlaşmasına ise siyasetteki normalleşme sürecine ilişkin diyalog damgasını vurdu. İki heyet de siyasette normalleşmenin önemine dikkat çekti. AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert, "Yerel yönetimlerde siz, merkezi yönetimde biz başarılı olmak zorundayız" dedi.

AK Parti'yi MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyet ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel başkanlığındaki heyet, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyetle bayramlaştı.

MHP'deki bayramlaşmada AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'ya çiçek hediye etti.

MHP'YE İLK ZİYARET DSP'DEN

MHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden ilk heyet ise DSP heyeti oldu. Ziyarette Gazze'deki son durum ele alındı. AK Parti dün CHP, MHP, HÜDA PAR, YRP, BBP, DSP, İYİ Parti ve Vatan Partisi ile bayramlaştı. MHP ise AK Parti, CHP, YRP ve DSP ile bir araya geldi. CHP, 17 siyasi partiyle ziyaret gerçekleştirdi.

YENİDEN REFAH HEYETİ AK PARTİ'DE

Kurban Bayramı dolayısıyla HÜDA PAR, Yeniden Refah Partisi, BBP, DSP, İYİ Parti ve Vatan Partisi heyetleri, AK Parti Genel Merkezi'ne bayram ziyaretinde bulundu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardım cısı Selçuk Geyveli başkanlığındaki heyet, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ve beraberindekiler tarafından ağırlandı.

ÖZEL'DEN KURTULMUŞ'A KUTLAMA TELEFONU

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramlaşma trafiğini sürdürüyor. Önceki gün Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi arayarak bayramlaşan Özel, dün de TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Özel, telefonda görüştüğü Kurtulmuş'un ve ailesinin Kurban Bayramı'nı kutladı.