Şirinevler'de binada patlama: Can kaybı 3'e yükseldi

Şirinevler'de bir binanın beşinci katındaki dairede patlama meydana gelirken bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İstanbul Valiliği, patlamada 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Şirinevler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir binanın 5. katındaki dairede, patlama meydana geldi.

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valiliği patlamada, 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve 3 kişinin de yaralandığını açıkladı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul Şirinevler'de bir binanın 5'inci katında meydana gelen patlamada 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 4 vatandaşımız da yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Ekiplerin binadaki müdahalesi devam ediyor.

ÖLEN VE YARALANANLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Bahçelievler'deki bir binada doğal gaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada hayatını kaybeden iki kişi ile dört yaralının kimlikleri tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, Şirinevler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'ndeki binanın beşinci katında bulunan dairede meydana gelen patlamada yaşamını yitirenlerin Özgür Çoban ve Ömer Özdemir olduğu belirlendi.

Patlamada yaralananların ise Ahmet Bal, Emirhan Kutluay, Kerim Selvi ve Hasan Baş olduğu öğrenildi.

Bal'ın Bahçelievler Devlet Hastanesi, Kutluay'ın Memorial Hastanesi, Selvi'nin Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Baş'ın ise Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.