TRT Spor Yıldız Sırbistan Fransa voleybol maçı canlı yayın izleme linki! Sırbistan Fransa voleybol maçı izle!

Sırbistan Fransa voleybol maçı canlı izlemek isteyenler araştırmalarında konuya yer veriyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, dün Polonya karşısında büyük mücadele sergiledi. Maçtan galip olarak ayrılan Filenin Sultanları yarı finale yükseldi. Bugün Sırbistan Fransa arasında gerçekleşecek olan maçın ardından Türkiye'nin rakibi belli olacak. Peki, Sırbistan Fransa voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Sırbistan Fransa voleybol maçı canlı izleme ekranı...

Sırbistan Fransa voleybol maçı canlı olarak TRT Spor'da yayınlanacak. Bugün gerçekleşecek olan maçın ardından, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yarı final rakibi belli olacak. Sırbistan Fransa voleybol maçını canlı olarak izlemek isteyenler ise araştırmalarında konuya yer verdi. Biz de sizler için Sırbistan Fransa voleybol maçı canlı yayın ekranını ve merak edilenlere haberimizde yer verdik.

SIRBİSTAN FRANSA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sırbistan Fransa voleybol maçı bugün saat 20:50'de TRT Spor Yıldız ekranında yayınlanacak.

SIRBİSTAN FRANSA VOLEYBOL MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE POLONYA MAÇ DURUMU

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2021 Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt 20 sayıyla en skorer isim olurken; ona Eda 12, Hande 11, Tuğba 10, Zehra 9, Cansu 1 sayıyla eşlik etti.

TÜRKİYE-POLONYA: 3-0

SALON: Kolodruma

HAKEMLER: Aleksandar Vinaliev (Bulgaristan) – Aleksander Sikanjic (Lihtenştayn)

TÜRKİYE: Cansu, Tuğba, Zehra, Ebrar, Hande, Eda, Simge (L) (Ayça (L))

POLONYA: Efimienko, Wenerska, Czyrnianka, Alagierska, Stysiak, Gorecka, Stenzel (L) Jagla (L) (Smarzek, Lukasik, Grajber, Nowicka)

SETLER: 25-18, 25-14, 25-23

SÜRE: 1 saat 17 dakika (25' 23' 29')