Shout, gençler arasında en çok tercih edilen ürünleri açıkladı

Yerli ve dünya genelinde alt ve üst kıyafet tasarımlarıyla ünlü marka olan Shout gençler arasında en çok tercih edilen kıyafetin ne olduğunu şu şekilde açıkladı: “Gençler arasında özellikle de Y ve Z kuşağı arasında moda algısı neredeyse bir uçurum halinde.

Kıyafet tarzları birbiriyle farklılık gösteren bu kuşaklar arasında ilki spor kıyafetlere yönelirken ikincisi de daha çok sokak tarzındaki kıyafetlere yöneliyor. Ancak her ikisinin de ortak tercihi olan bir kıyafetin olduğunu fark ettik. Hoodieler genç kuşaklar arasında en çok tercih edilen üst giyim ürünlerinden biri. Bunu gözlemlerken sosyal medya platformlarındaki beğeniler oldukça yardımcı oldu. Hoodielerin tercih edilme sebebi ise hem konforlu olması hem de farklı bir tarzı yansıtmasıdır. Bu kıyafeti üretirken diğerlerinde olduğu gibi uzak doğu kültüründen ilham almayı es geçmiyoruz. Uzak doğu ülkelerindeki uzman illistratörlerle çalışarak moda algımızı farklı bir boyuta taşıyoruz."

"HOODİELER ARTIK BİR PAZAR HALİNE GELDİ"

Gençler arasında en çok tercih edilen ve sıklıkla satın alınan bir ürün olan hoodiler'in modada önemli bir yeri olduğu Shout kurucusu Sabri Korkmaz şunları söyledi: "Hoodiler kendi markamızda tercih edilen bir ürün olmasının yanı sıra farklı markalarda da tercih ediliyor. Günümüzdeki değişen sosyal ve teknolojik faktörler hoodie tasarımlarındaki çeşitliliği artırıyor. Bu noktada Shout markamız Hoodie pazarına tasarımlarıyla önemli katkılarda bulunuyor."

"HOODİE ÜRETİMİMİZDE SÜREKLİ BİR YENİLİK SÖZ KONUSU"

Dünyaca ünlü Shout markası kurucusu sıklıkla tercih edilen bir kıyafet olan hoodie'nin tasarımında yenilikleri göz önünde bulundurduğunu şu şekilde söyledi: "Shout markamızla temsil ettiğimiz hoodielerin kumaşından tasarımlarına kadar sürekli yenilikler yapıyoruz. Kaliteyi ve tarzı ön planda tutan markamız bu konuda herkese yönelik bir moda algısını ortaya koyuyor. Genelde uzak doğu moda tarzını diğer ürünlerde olduğu gibi hoodielerde de yansıtıyoruz. Bizzat o ülkelerden olan uzman illistratör tasarımcılardan destek alıyoruz. Özenle ve modaya uygun olarak tasarlanan hoodieler güvenli ve hızlı alışveriş imkanı veren satış platformumuzda tüketicilere sunuluyor. Bu alanda profesyonel çizgide çalışmalarda bulunmaya devam edeceğimizi rahatlıkla söyleyebilirim."