Sezer Öztürk kimdir, kaç yaşında, son hali nasıl? Sezer Öztürk nereli, trafikte kavga son durum nedir?

Sezer Öztürk, bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giymiş, fakat kariyeri beklediği gibi gitmeyince ortalardan elini eteğini çeken eski bir futbolcudur. Sezer Öztürk'ünde içerisinde yer aldığı yol verme kavgasında bir kişinin hayatını kaybettiği olayda dört kişi de yaralandı. Cinayete ismi karışan Sezer Öztürk'ün kimdiri, son hali, yaşı ve kariyeri merak edilirken aynı zamanda trafikte yaşanan kavgadaki son durum yakından takip ediliyor.

Sezer Öztürk, karıştığı bir trafik kavgası cinayetle sonuçlandı. Fenerbahçe, Beşiktaş gibi bir çok takımda forma giyen ve uzun süredir kariyerine ara veren Sezer Öztürk'ün hakkında çıkan haberler ile sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü. İnternet aramalarında "Sezer Öztürk kimdir, kaç yaşında, son hali nasıl? Sezer Öztürk nereli, trafikte kavga son durum nedir?" soruların yanıtları araştırılırken yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor.

Türkiye'de Eskişehirspor, Manisaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir formaları giyen ve iki kez milli formayı terleten, 2015 yılında ise henüz 29 yaşındayken aktif futbolculuk kariyerine son veren Sezer Öztürk'ün ismi cinayet ile anılıyor.

SEZER ÖZTÜRK'ÜN KARIŞTIĞI KAVGA! SON DURUM NEDİR?

Doğan Haber Ajansı'nın edindiği bilgilere göre, 19 Eylül Pazar günü saat 17.00 sıralarında Çekmeköy'de Şile Otoyolu Paşaköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eski futbolcu Sezer Öztürk ve yanındaki Ö. G. ve A.M. ile Haydar Genç ve oğlu Halil İbrahim Genç arasında yol verme tartışması çıktı. Tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada Haydar Genç bacağından bıçaklandı. Oğlu Halil İbrahim Genç (24) ise silahla vurularak öldürüldü. Öte yandan Sezer Öztürk ile yanındaki Ö. G. ve A.M. olay yerinden lüks araç ile kaçarak uzaklaştı.

Şüphelilerden A.M. ise daha sonra teslim oldu. A.M. 21 Eylül'de tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayın ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından eski futbolcu Sezer Öztürk, hakkında, "kasten öldürme" suçundan soruşturma başlatıldı. Altı yaşında bir oğlu ile 1,5 yaşında bir kızının olduğu öğrenilen Halil İbrahim Genç ise Nişantepe mezarlığına defnedildi.

SEZER ÖZTÜRK SON HALİ NASIL?

Sezer Öztürk'ün ismi 2014 yılında da bir olaya karışmıştı. O dönem Beşiktaş forması giyen Öztürk, devre arasında tatil için Almanya'nın Düsseldorf kentine tatile gitmişti. Sezer Öztürk, bu kentte kuzeni ile dışarıda gezerken bir kavgaya karışmış , kavgada kuzeni ile birlikte bıçaklanmıştı. Öztürk, kavgayı hafif yaralı şekilde atlatmıştı.

SEZER ÖZTÜRK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

3 Kasım 1985 Almanya doğumlu Sezer Öztürk futbola Bayer Leverkusen altyapısında başladı. 2004 yılında Alman ekibinin A takımına yükselen Sezer Öztürk sırasıyla Nürnberg, Manisaspor ve buradan da Eskişehirspor'a transfer oldu. Eskişehirspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sezer Öztürk. 2011-12 sezonu başında 2,75 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Sezer Öztürk, 2 yıl sonra 1,5 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu. Siyah-Beyazlılarda yokları oynayan Sezer Öztürk, sırasıyla Başakşehir ve Eskişehirspor'a kiralandı.

Sezer Öztürk 30 yaşında sürpriz bir şekilde futbol kariyerini noktaladı. Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirme yapan Sezer Öztürk, dış görüntüsüyle dikkat çekiyordu.

Genç milli takımlarının bütün kademelerinde görev alan Sezer Öztürk, iki kez de A Milli Takımının formasını terletti.