Sevim Alan başarısının sırlarını yazacak

Ünlü iş kadını Sevim Alan, başarılarla dolu iş hayatını satırlara döküyor. Alan, kitap çıkarma hazırlığında. Kitabın geliri ise genç öğrencilerin eğitimi için kullanılacak.

İş hayatındaki başarılarının yanı sıra hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkatleri üzerine çeken Sevim Alan, kitap çıkarmaya hazırlanıyor. Alan, yer aldığı sektörün devleri arasına girmesini sağlayan süreci kaleme almaya başladı.

KİTABIN GELİRİ GENÇLERE GİDECEK

Sevim Alan, zirveye yürüdüğü yolu anlatacağı kitabı da bir sosyal sorumluluk projesine dönüştürecek. Ünlü iş kadını, başarı sırlarını anlatacağı kitabın gelirini gençler için kullanacak. Kitabın satışlarından elde edilecek gelirle genç öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlanacak.

MESLEKTAŞLARINA ÇAĞRI YAPTI

Daha önce de gençler için bir akademi açan ve yetiştirme yurtlarında büyüyenlere iş olanağı sağlayan Sevim Alan, yardım çalışmalarını çok önemsediğini ve bulduğu her fırsatta elindeki imkânları ihtiyaç sahipleri için kullandığını söyledi. İş kadını, meslektaşlarını da özellikle gençler ve kadınlar için seferber olmaya davet etti.