Semiha Yıldırım hakkında çirkin ifadeler kullanan İYİ Partili Levent Özeren'e tepki yağıyor

İYİ Partili Levent Özeren, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakarete varan ifadeler kullandı. 15 Temmuz gecesinde darbeye destek paylaşımları yapan ve geçtiğimiz günlerde Başak Demirtaş'a yönelik hakaretler için göğsünü siper eden İYİ Partili Özeren'in Semiha Yıldırım için sarf ettiği çirkin sözler, #AhlaksızsınLeventÖzeren etiketi altında büyük bir tepki çekti.

İYİ Partili Levent Özeren'in ahlaksız twitlerini Nuh Albayrak yorumladı

İYİ Partili Levent Özeren, tedavi görmek için hastaneye giden Semiha Yıldırım hakkında çirkin ifadeler içeren bir paylaşımda bulundu. Hakarete varan ifadeler kullanan Özeren, aldığı tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hakkında, “Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler.” sözlerini sarf eden İYİ Partili Özeren, söz konusu paylaşımını sildikten sonra herhangi bir pişmanlık yaşamadığını, yaptığı yeni bir paylaşımla gösterdi.

Bu kez kendisini eleştirenleri hedef alan Özeren, kendisine yönelik bir algı ve linç operasyonu başlatıldığını öne sürdü.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Sosyal medya kullanıcıları, İYİ Partili Özveren’in Semiha Yıldırım hakkındaki çirkin paylaşımına yönelik tepkilerini #AhlaksızsınLeventÖzveren etiketiyle dile getirdi.

BAŞAK DEMİRTAŞ’A HAKARETE KARŞI AHLAK ABİDESİ KESİLMİŞTİ

İYİ Partili Levent Özeren, geçtiğimiz günlerde de HDP’li Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’a yönelik hakaretlere karşı göğsünü siper etmişti.

DARBEYE DESTEK VERMİŞTİ

Levent Özeren, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişimine destek paylaşımlarında bulunmuş ve çıkarıldığı mahkemede “O gece alkollüydüm.” sözleriyle kendisini savunmuştu.