Selçuk Bayraktar'dan CHP'li Ağbaba'ya görselli yanıt: Bunu da ilave delil yaparız

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP'li Veli Ağbaba'nın iftiralarını sert bir dille yalanladı. Ağbaba'nın paylaştığı görselin T3 Vakfı'na değil, İBB'ye ait olduğunu söyleyen Bayraktar, ''Seçim döneminde kirli siyasetine malzeme yapmak için benzer iftirayı yayan seni ve diğerlerini mahkemeye verdik. Bunu da ilave delil yaparız.'' dedi.

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın "İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile T3 Vakfı arasındaki Deneyap Teknoloji Atölyelerine ilişkin iş birliği hakkındaki bağış ve tahsis" iddialarının asılsız olduğunu bildirdi.

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN İMAMOĞLU'NA ÇAĞRI

Milli Teknoloji Hamlesi yolundan dönmeyeceklerini vurgulayan Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu:

"RESİMLERİNİ ATTIĞIN YERLER İBB'YE AİT"

CHP'li Ağbaba, yalan ve iftiralarla sürdürdüğü provokasyon girişimiyle ilgili olarak yeni bir paylaşımda bulundu. Burada yer verdiği rakamlara ve görsellere ilişkin konuşan Bayraktar, şunları kaydetti:

CHP'li Ağbaba'nın sosyal medya üzerinden yürütmeye çalıştığı çarpıtma ve algı operasyonunun ilk kez yaşanmadığını hatırlatan Bayraktar, şu paylaşımda bulundu:

VELİ AĞBABA'NIN PAYLAŞIMLARINA TEPKİ YAĞDI

CHP’li Veli Ağbaba’nın doğrudan Selçuk Bayraktar’ı hedef aldığı Twitter paylaşımlarına 6 binden fazla yorum yapıldı. Selçuk Bayraktar’a destek mesajlarının peş peşe sıralandığı yorumlarda, Ağbaba ise tepki yağmuruna tutuldu.

Borel'in ham maddesi Amasya'dan

Boş kalan yollarda koyun sürüsü şaşırttı!

Sosyal mesafeli güneşlendiler

Fatih Sultan Mehmet, Hünkar Çayırı'nda anıldı...